Onze kaart is bewust beperkt gehouden, zo kunnen wij verse producten garanderen.
De suggesties zullen steeds gericht zijn op seizoensgebonden producten, zo zal u ten gepaste tijde asperges, mosselen, wildgerechten…. zien verschijnen.
We gaan voor een “sobere” maar “h”eerlijke keuken!
Tapas
- Tzatziki met brood
€ 9.5
- Bordje Chorizo
€ 6.5
- Manchego kaas
€ 10.00
- Olijven
€ 7.00
- Bordje ham
€ 12
- Tapas bord 3 pers
€ 32
- tapas bord 4 pers
€ 45
- tapas bord 6 pers
€ 55
- Calamares
€ 9.00
- Secreto 50 gr
€ 15
- Secreto 100 gr
€ 24
- Bruschetta Italia (Pomodori, Italiaanse ham (4stuks))
€ 16
- Bruscetta Spaans (gezeefde tomaten, lente-ui, Secreto 07 ( (4 stuks))
€ 20
- Bruscetta japans (Met wagyu)
€ 22
Voorgerechten
- Kaaskroketten
€ 12
- Garnaalkroketten
€ 16
- Pasta pesto (pesto op basis van olijven, pijnboompitjes zongedroogde tomaten, rucola, parmasan.)
€ 15
- Rundscarpaccio met zijn toebehoren
€ 17
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
- Rundsteak Blanc Bleu (Gegrild, saus naar keuze, slaatje, frietjes)
€ 26.80
- "Tagliatta" met Pasta Peperoncino
€ 28.80
- Filet pure (gegrild, saus naar keuze, slaatje en frietjes)
€ 37
- Cote a l’os (ongeveer 1.2 kg)
€ 60
- Stoofvlees
€ 19.5
- Vol au vent
€ 20
- Australische black agnus (100 % graan gevoederd, ongeveer 400 gr)
€ 35
Visgerechten
- Scampi look
€ 26
- Gegrilde zalm met bearnaise saus
€ 28
- Kort gegrilde tonijn (Fris slaatje, wasabi mayonaise, pikant disausje, taboulé)
€ 33
Pasta's
- Spaghetti
€ 15
- Ravioli van boschampignons (truffelsausje)
€ 24
Desserts
- Crème Brûlée
€ 10
- Coupe vanille
€ 8
- Dame blanche
€ 10
- Moulleux met ijs
€ 12
- Coupe mokka
€ 10